Programul social „Cornuleţ cu ouă. De Cornu”

Maria Popescu, o timisoreanca de 34 de ani, si-a propus sa ii readuca pe tineri in universul lecturii, ingrijorata de numarul tot mai mic al celor care aleg sa deschida o carte. Bruneta, mai cunoscuta sub numele ei de platou, Sandra Romain – Regina dublei penetrari anale, a declarat ca vrea sa raspunda, in acest fel, si unei asteptari firesti a fanilor ei.

Ca urmare, focoasa timisoreanca va inaugura in toata tara mini-sali de lectura de cartier, in spatiile eliberate de defunctele magazine Mic.ro. „Sunt foarte emotionata – a declarat vedeta – mi se lubrefiaza natural ochii doar cand ma gandesc la bucuria pe care le-o voi darui tinerilor ce opteaza pentru sala de lectura, in locul celei de forta.”

Totodata, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri, la congresul de la Bucuresti al partidului, ca social-democratii  vor reinstaura in Romania domnia legii, odata cu disparitia, dupa alegeri, a statului politienesc portocaliu.  „De la noi asteapta cetatenii reinstituirea statului de drept” – a spus fostul premier.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: