Scoala de balet la bara

O profesoara de balet (de 23 de ani) si un elev (de 17 ani), de la un liceu de arte din Timisoara, au fost filmati pe furis cand se pupau & pipaiau.

Adolescentul din mine, absolvent de liceu industrial, il invidiaza adanc pe respectivul cacat norocos. Eu aveam in liceu 3 sau 4 entitati de sex probabil feminin, slute si vulgare ca un magar beat, iar lache asta mameleste o bunaciune de profa?!

Insa, va spun eu ca nu asta explica  modul in care vad chestiunea: ca pe un abuz impardonabil  al profesoarei. Doru Buscu, talentatul condeier de inchiriat de la Catavencii, opineaza ca revoltatii care nu vad si nu accepta  naturalul acestei intamplari, ori au un deficit erotic mai mare decat arieratele economiei romanesti, ori sunt imbacsiti de o morala primitiva si agresiva. Sunt tineri, e primavara, iar amorul nu baga in seama granitele trasate arbitrar si abuziv de niste contopisti, in vreun text de lege.

Daca e neclar, hai sa procedam ca la scoala si sa scriem datele problemei pe scurt. „Dascal, elev, sex”.  Mie deja mi se pare limpede rezolvarea. Este inacceptabil ca un profesor, care are din start un ascendent moral asupra elevilor, sa-si exploateze acest avantaj pentru futut. Postura asta privilegiata trebuie sa  stimuleze alte procese, utile in primul rand elevului, nu sa gadile libidoul dascalului. Inca o data, as vrea sa am amintirile din liceu ale rahatului de care vorbim, insa liberalizarea sau tolerarea acestui model ar naste (uneori la propriu) drame si ar facilita abuzurile.

Nu e loc de  exceptii si nonconformism, ca or fi tineri si frumosi. Pe calapodul prof-sex-elev, de ce sa nu aiba dreptul la fericire si dl. profesor de fizica Brusture, recent divortat si in prag de pensionare?

Poate ca Doru Buscu empatizeaza cu cei doi pentru ca a suferit o trauma similara. Si el a fost inregistrat de un nenorocit in timp ce se iubea prin batista cu domnul diriginte mustacios de la Academie, de-l arata lumea cu degetul dupa aia. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: