Garantat de Victor Ponta

Ioan Mang, ultima propunere a premierului Victor Ponta pentru portofoliul Educaţiei, a declarat astăzi că este pregătit să demisioneze, în urma acuzaţiilor de plagiat.

Mai mulţi profesori universitari din străinătate au confirmat, în ultimele zile, că Ioan Mang le-a copiat pasaje întregi din mai multe studii. Scandalul vine imediat după controversata ieşire din scenă a profesoarei Corina Dumitrescu, sprijinită anterior de Ponta la conducerea Ministerului Educaţiei. Corina Dumitrescu nu a reuşit să explice credibil de ce şi-a trecut în CV studii de drept la universitatea Stanford, din California, cât timp reprezentanţii instituţiei respective susţin că nu au auzit de ea.

Surse din PSD susţin că premierul Victor Ponta este foarte afectat de aceste eşecuri în serie la început de mandat.

Trebuie să confirmăm, cel puţin la nivel de imagine publică, aşteptările electoratului fidel,  profund afectat  de măsurile luate în domeniul învăţământului de fostul ministru Daniel „Big Brother” Funeriu – ar fi spus şeful Executivului.

Ca urmare, Victor Ponta a anunţat într-un cadru restrâns că doreşte să meargă la sigur şi să numească un alt ministrul al Educaţiei, de asemenea, cu background academic.

Premierul şi-a îndreptat atenţia spre Iaşi, vechi centru universitar. Se pare că numele celui ales să facă uitate aceste episoade şi să confirme că PSD are o garnitură credibilă de miniştri este conferenţiarul universitar Emil Iordache.

Reclame

2 responses to this post.

  1. deci profesori universitari nu mai are USL in garnitura … 😀

    Răspunde

    • cea mai ieftina, cea mai modesta garnitura este aia de varza. asta e si impresia mea, la prima vedere. cam varza, ce vrea ponta sa ne bage pe gat.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: