Cine-a pus muzeu-n drum

Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a cerut astăzi suplimentarea echipajelor din teren, pentru a face faţă evenimentelor  provocate de Noaptea Europeană a Muzeelor, care va fi marcată în această seară şi în ţara noastră.

Oamenii legii se aşteaptă ca rivalitatea eternă din lumea iubitorilor de artă  să le creeze din nou probleme. „Nişte capete pătrate, nişte proşti”. Aceasta este imaginea cubiştilor în ochii rivalilor impresionişti.  Nici aceştia din urmă nu sunt vazuţi mai bine de preopinenţi:  „Plin de impresii şi figuri.”

Primele ciocniri între găştile rivale au fost semnalate în zona Muzeului Zambaccian, unde autocarul fanilor Muzeului Marinei Române din Constanţa a fost atacat cu ouă de Cornu.

La vederea mascotei de pe autocarul marinarilor, ultraşii grupării de pe strada Zambaccian au scandat elevat minute în şir : „Comiteţi un abuz evident/Aţi eşuat, ca prezident!”.

Şi vedetele au anunţat că se pregătesc pentru Noaptea Muzeelor. Oana Roman şi Romaniţa Iovan, cunoscute devoratoare de frumos  mai din popor, au ales să petreacă seara în zona Muzeului Ţăranului Român.  Tot aici, dar din cu totul alte motive, vor pluti în lumea artei şi iubitorii de Etno-Botanice.

Traficul pe Calea 13 Septembrie va fi cu siguranţă blocat, din cauza barierelor lingvistice ridicate, ca de fiecare dată,  de admiratorii Institutului „Iorgu Iordan”.

Poantiliştii au anunţat că anul acesta nu vor participa la happening, în semn de protest faţă de abuzurile  suferite din partea jandarmilor la ediţia trecută . Caesar Sebastian E. Panait, liderul grupării, ne-a relatat ce s-a întâmplat:

„Ce să se întâmple, o confuzie regretabilă. Din nefericire, am dat peste nişte jandarmi din regiunea istorică Moldova, care ne-au bătut cu sălbăticie când le-am spus că noi suntem cu poantilismul. <<Poanti faci cu mă-ta, uăi!!>> urlau dumnealor şi ne dădeau omor în dubă.”

Reclame

6 responses to this post.

 1. Posted by neax on 20 mai 2012 at 7:09

  Cei mai distructivi sunt deconstructiviştii, noroc că-s mai rari.

  Răspunde

  • hehe, la huliganii astia nu m-am gandit 🙂
   tin minte o caricatura din perioada in care gigi spunea ca este filosof din nastere si jacques derrida tocmai murea. deci, era gigi cu o figura distrusa la o conferinta de presa si spunea ceva de felul „hai, ba, a murit derrida si voi credeti ca-mi arde de ce am pierdut la piatra neamt?!”

   Răspunde

 2. Posted by neax on 20 mai 2012 at 18:50

  Simţitor Gigi şi la curent cu toate.
  La polul opus, când a murit Derrida, l-au sunat nişte gagii pe şeful catedrei de filosofie de la Oxford, să-l întrebe cum comentează. Răspunsul: Nu ştiu de cine vorbiţi, dar, dacă vreţi, pot ruga nişte studenţi să caute pe internet detalii despre el şi vi le transmit. .

  Răspunde

  • asta e pe bune?! ma rog, despre derrida asta am auzit si eu tarziu, intamplator, adica nu e ca si cand ai spune platon, sa ai pretentia sa fi auzit de el tot omul cu 12 clase.

   pe gigi il tinea la curent dan pavel.
   n-a avut inspiratie sa faca asa cum face gigi, ca antrenor.
   sa ceara pauze la conferintele de presa si sa-i faca taraboi: ba, te vand, gata, te dau in pierdere, nu mai intri data viitoare.

   Răspunde

 3. Posted by neax on 21 mai 2012 at 18:37

  Da, pe bune. Dar cel mai mult mi-a plăcut amabilitatea lui, s-a oferit să le spună ce află de la studenţi. Asta l-ar deosebi de un rector român.

  Răspunde

  • foarte fair, dl profesor.
   iar studentii sa-i fi facut cum stiu eu la o lucrare la geografie, sa-i fi soptit prostului ceva despre decalotare, in legatura cu calota de gheata.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: