Traficanţi de droguri, vi se pregăteşte ceva!

Oficialii de la Casa Albă iau în considerare o nouă metodă pentru a combate traficul de stupefiante, după ce abordările clasice nu au reuşit să producă rezultate mulţumitoare.

Specialiştii în economie ai preşedintelui Obama au consemnat zilele acestea un pattern care ar putea însemna sfârşitul comerţului cu droguri. Ei cred că un jucător important de pe piaţa economică  românească ar fi cheia eradicării acestui flagel.

„Când a survenit falimentul Mic.ro, am considerat că situaţia se înscrie în firescul activităţii economice, cu bune şi cu rele. Norocul nostru este că ne-am uitat mai atent. Şi aşa a devenit limpede: singura afacere profitabila a fost făcută cu statul, iar în economia reală, a urmat un şir implacabil de falimente. Tipografiile Adevărul, Adevărul de Sară, Mic.ro, Macro, iar, acum, Adevărul şi Click. Avem aici un model repetitiv. Şi, atunci, de ce nu?!  ne-am spus noi”.

Ca urmare, preşedintele Obama se va adresa Congresului, cu propunerea surprinzătoare de a legaliza comerţul cu  droguri, dar sub monopolul lui Dinu Patriciu.

„Suntem convinşi că, în doi-trei ani, domnul Patriciu va face praf şi acest business, astfel încât să nu mai poată fi pus pe picioare”, au mai declarat oficialii americani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: