Copii de Iphone falsificate şi altele

Te-ai umflat de pizza cu parizer şi sucul Adria de la all inclusive-ul bulgăresc? Ai deja cicatrici de la toxiinfecţiile alimentare din  Eforie Sud?  Ai luat ţepe peste ţepe la viaţa ta de turist?

 

 

 

 

 

 

Daa? N-ai păţit nimic, te vaiţi ca o fetiţă proastă. Mergi tu direct la sursă, în patria ţepelor şi a falsurilor, acolo unde există câte o modalitate de a da/lua plasă pentru fiecare literă din alfabet. Din cel chinezesc.

Facturi umflate la recepţii, escroci amabili de aeroport, case de schimb valutar sub franciză Nuţu Cămătaru,  ciorditori comuni, mâncare dubioasă sau chiar veninoasă . Toate sunt inventariate aici, de o doamnă păţită.

Fetele să sară direct aici, unde se vorbeşte depre shopping-ul safe de poşetuţe şi perluţe.

Reclame

6 responses to this post.

 1. Posted by teo on 9 iunie 2012 at 14:16

  Multumesc de reclama 🙂

  Răspunde

  • Mulţumim şi noi pentru sfaturi! 🙂
   Întrebare de actualitate: există şi vreo piaţă de politicieni vii? Chiar dacă sunt ciurucuri, n-au cum să fie mai proaste decât ce avem noi şi, în plus, ieşi mult mai ieftin.

   Răspunde

   • Posted by teo on 9 iunie 2012 at 15:38

    Lasand gluma la o parte, exista. Numai ca nu e la indemana oricui. Chiar si sa intri in Partidul Comunist Chinez e o treaba anevoioasa. Se depun anual cam 40 de milioane de cereri si abia 2-3% sunt aprobate. Ca sa ajungi in patura conducatoare trebuie sa treci ani buni de examene si dovezi de loialitate. Daca loialitatea asta mai e sprijinita de afaceri infloritoare, cu atat mai bine.

    Răspunde

 2. habar n-aveam ca se intra greu in partid; eu imi inchipuiam ca sunt bagati toti, la gramada, sa fie monolitul monolit; citeam undeva de petrecerile de milioane de euro din strainatate ale beizadelelor comuniste, de vietile de miliardari arabi pe care le duc unii dintre ei.

  Răspunde

 3. Mai mult, se pare că orezarii dau foarte greu vize străinilor, obligându-i să rezerve hoteluri şi să aducă la ambasadă chitanţele.

  Răspunde

  • Serios? Credeam ca e usor de mers in China, că suntem prieteni o de atâta vreme.Ne leaga o grămadă de penare, gume mirositoare, seturi de geometrie, maiouri si cutiuţe cu dropsuri verzi de tuse.

   Am văzut că ne twiteriţi. Foarte bine faceţi, săr’naa!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: