S-a întâlnit hoţul cu proasta. Şi au făcut un popor.

Suntem săracii Europei pentru că suntem proştii şi hoţii Europei.

N-ai serviciu, pentru că te-au dat afară Boc, FMI şi Comisia Europeană? Foarte nasol. Şi nu prea găseşti în altă parte, nu? Foarte-foarte aiurea.

 

 

 

 

 

Păi, dacă jigodiile de Băsescu şi  Boc nu s-a îngrijit să creeze condiţii pentru apariţia de noi job-uri!! N-au ştiut decât să taie, să semene zâzanie, să asculte telefoane  şi să facă dosare, cu slugile Macovei, Morar, DNA şi ANI!

Încă o dată, suntem săracii Europei pentru că suntem proştii şi hoţii Europei.

Unul dintre motivele pentru care nu apar job-uri este corupţia. Corupţia reprezintă un mediu nefavorabil pentru afacerile  serioase, stabile.  

Poţi să ai un management genial şi resurse suficiente. Dacă decidenţii sunt corupţi, ca să deturneze  talentul managerial şi resursele în interesul lor, eşti halit.

Iar investitorii, inclusiv cei străini,  se lovesc în România de un cost suplimentar cu capitalul de 10% şpagă. O spun acum, din nou, ambasadorii ţărilor civilizate şi bogate la Bucureşti.

La o investiţie de 500 de mii de euro în economia României, generatoare de locuri de muncă, şpaga este cât o locuinţă.  Eu, investitor, plec în Ungaria şi îi las pe proştii şi pe hoţii ăştia să se mănânce între ei.

Corupţia naşte sărăcie, ne învaţă revista Forbes,  într-un cerc vicios care poate fi rupt doar de Justiţie.

Aoleu, iar reviste străine, iar dosare şi circ la televizor?! Uăăă, propagandist nenorocit!!  Noi n-avem ce mânca şi voi o ţinegi langa cu securismele voastre?! Aţi învrăjbit ţara asta! De-abia aşteptăm să vi-l suspende pe Chioru’ la anu, să se ducă dracului cu DNA şi cu ANI ale lui!!!

Bine, bine, gata, scuze.  Hai atunci să dăm pe Antena3, la doamna Dana, să vedem dacă ăştia îl mai persecută mult pe domnu’ Năstase, că azi e ziua decisivă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: