Viaţa şi operaţia lui Năstase

Pe Adevărul.ro, un inventar al epocii Năstase.Îi doresc sănătate lui Adrian Năstase. Dar consider că nu e cazul ca semnificaţia condamnării lui la închisoare să fie eclipsată de incidentul ăsta de un dramatism discutabil.

Există tragedii cutremurătoare, cu tineri, chiar cu copii care se spânzură părăsiţi de persoana iubită, de părinţii plecaţi la muncă în străinătate. Sunt oameni nevinovaţi, oameni buni, care-şi iau viaţa îngenunchiaţi de boli hidoase. Astea sunt tragediile adevărate, care eclipsează prin grozăvie şi nedreptate orice alte circumstanţe.

Nu gestul dramatic, regretabil, dar aproape narcisist al unui personaj condamnat pentru corupţie, care n-a suportat căderea (destul de uşurică, totuşi) din Olimpul personal pe saltelele din paturile suprapuse de la Rahova.

Un citat premonitoriu din articol: Dacă e o problemă, spuneţi, măi băieţi, care e ăla corupt, pe care să-l împuşcăm pe stadioane.

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by neax on 22 iunie 2012 at 7:16

    Am avut un vecin de bloc care, prin 2003, în plin belşug Năstase, s-a aruncat de pe bloc fiindcă nu mai putea plăti întreţinerea şi mâncarea. Nu a zis nimic (de genul: Sper că Iliescu/Năstase e fericit acum) şi nu a sărit de pe gardul viu sau de la mezanin. Cred că nici la ştirile OTV n-a ajuns.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: