RDS, a kurva anyad!

Ce revelaţie am avut după discuţia de acum 10 minute cu o domnişoară vie, dar cu discurs de roboţică de la RDS: o ţeapă dată de o firmă unui singur client se numeşte abuz. Aceeaşi ţeapă, dată tuturor clienţilor firmei, se cheamă practică comercială.

Măgarii de la RDS mi-au adus o cutie neagră, fără de care cică n-aş mai fi recepţionat HBO. Trec rapid peste faptul că nici aşa n-am avut HBO, până nu am sunat să reclam, să facă ei nu ştiu ce reparaţii. Buba mare este că, odată ce mi-au băgat pe gât rahatul digital respectiv, au „reorganizat” grila.

Când am auzit că se reorganizează grila, mi-am adus aminte de eufemismul de căcat al anilor ’90, când nea Văcă vorbea despre „ajustarea” preţurilor.

Evident, preţurile explodau, în urma ajustării. La fel, grila mea de programe, odată reorganizată, a rămas fără History Channel ( ză mazăr end ză fazăr of tv programs), Discovery World, Discovery Science, Discovery TLC şi Investigation Discovery.

La ultimele două nu prea  mă uitam, dar celelalte erau baza, pe primele poziţii ale telecomenzii. M-am trezit, în schimb, cu câteva milioarde de canale ungureşti obscure, un bulşit chinezesc de limbă engleză şi ceva bulgăresc, sau rusesc, alături de plicticoasele Rai Uno şi Rai Tre şi ceva posturi nemţeşti, la care pot să mă uit doar la reclame.

Bănuiesc, totuşi, că multe dintre astea erau şi în grila analog, însă erau la categeoria gunoi, alături de posturile turceşti pe care le scosesem intenţionat din listă. Jalea mare e că  mi-au scos frumoasele mele discovery-uri de bază!

Dar nu e totul pierdut, domnul Ciufutozaurus! Le puteţi primi îndărăt, dacă mai scoteţi din buzunar 7 lei pe lună.

Deeeci, situaţia e următoarea: eu merg la o cârciumă de vreo trei ani, unde ştiu că au în meniu o ciorbiţă şi o fripturică. Eu plătesc, ei mi le aduc la masă. Numa’ ca-ntr-o zi, vine la masă o ospătăriţă uşor ciufută, ca roboţica mea, cu un platou maaare-maaare, dar plin cu melci, viermişori, garizi etc şi de pe care lipsesc ciorbiţa şi fripturica mea. Le vreau înapoi? Plătesc în plus. Nu vreau să plătesc în plus şi mă încăpăţânez să cer comanda făcută de mine, la preţul din meniu? Iuhuuuuu, muiuţ, domnule Ciufutozaurus, ne-a plăcut să facem biznis cu dumneavoastră! Mai poftiţi!

Am întrebat-o pe roboţică: mamzel, dacă agreez să vă plătesc ăia 7 lei în plus pe lună, ca să-mi livraţi de convenisem iniţial, când am venit la RDS, am vreo garanţie că peste juma de an nu-mi faceţi aceeaşi manevră din nou?  Iuhuuuuu, muiuţ, domnule Ciufutozaurus, ne-a plăcut să facem biznis cu dumneavoastră! Mai poftiţi!

Vlad Petreanu are şi el o poveste drăguţă cu măgarii de la RDS RCS, de unde reiau comentariul meu, că păţania de mai sus nu e prima flegmă de la ăştia:

eu am asteptat 6 luni sa vina baetii cu internetul de la RCS RDS. in intervalul ăsta, am vânturat sigur pe mine contracte pe la ghişee, am sunat nervos, trist, plângăreţ, resemnat, dimineata, seara, pe la prânzişor, mi-am schimbat vocea, am avut grijă să fiu bărbierit, am dat cu săru’ mâna.

decât la vrăjitoare n-am fost. fata de la telefoane avea un asemenea antrenament la abureală, negare senină a realităţii şi nesimţire profesională, că putea să facă praf un studio Antena 3 plin cu clonele Danei Grecu pe steroizi. 6 luni, ca un mare imbecil, am stat cu internet mobil.

cam 3 milioane mi-a venit odata factura lunară. până când s-a milostivit de mine un neuron şi m-am dus la RDS la ghişeu, i-am minţit porceşte că mă mut de acolo, că îmi pare nespus de rău şi că aş vrea să reziliem contractul. am făcut chstia asta penibilă pentru că erau nişte clauze de reziliere concepute de consilierii lui Nuţu Cămătaru şi, văzând câtă nesimţire cruntă zace în cloaca RDS, mi-a fost teamă să nu se prevaleze de chestiile alea.

de-acolo am zburat întins la altă firmă şi în două zile aveam şi eu interneţ de-asta de om normal. iar întâmplarea ta, domnu’ Vlad, îmi confirmă părerea execrabilă faţă de meşterul/meseriaşul român obişnuit – ca să răzbeşti şi să nu fii luat de imbecil, trebuie să îl iei puţin la penisozaur, să te ţigăneşti, să îi dai peste bot. aşa se dezmeticeşte şi îşi vede lungul nasului. vin ei dintr-o cultură socială de genul ăsta, în care respectul se câştigă cu parul. uite că RDS – divizia meşteri – a dat fuguţa cu sacoşica la tine numai după ce i-ai făcut de râs.

eh, îmi pare rău să-ţi spulber speranţa exprimată în PS -ul de la final: nuuuu, RDS se comportă cu totul diferit cu clienţii care n-au posibilitatea să le tragă un şut în cur în public. 

poza cu broscuţa stătea singură şi tristă pe thcgirl77.wordpress.com

Reclame

4 responses to this post.

  1. :))) era de așteptat

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: