Fransoa, să moară mă-ta?! Pardon, jumătate din părinţi?

Franţa se poponăreşte în continuare.

După ce a renunţat la expresia domnişoară în formularele de la primărie, sora noastră mai mare şi deja senilă vrea să expulzeze cuvintele „tată” şi „mamă” din actele oficiale, ca să nu se bosumfle cuplurile de homosexuali, care, se pare, vor putea să înfieze copii. Se va spune, cuprinzător, părinţi.

Aşa a promis în campanie dl. Francois Hollande, preşedintele Franţei. Chestie importată din  şi mai tâmpita Anglie, unde există, de ceva vreme, părintele A şi părintele B.

Atunci, musiu Hollande, frumos ar fi să faceţi treaba până la capăt. Să se renunţe în actele medicale, în cele poliţieneşti etc, adică oriunde este implicat statul, garantul tuturor căcaturilor posibile în lume, la termenii vagin şi anus. Din aceleaşi considerente de grijă, compasiune, înţelegere şi respect pentru multiculturalism, poponărism şi toate celelalte aberaţii de teapa asta.

Domnule, doamnă, entitate biologică umanoidă, să se spună „Victima Janine I. a fost penetrată acoloşa şi a rămas însărcinată„, „Persoana suspectă, Adrian N., a încercat să ascundă de gardieni un tablou, pe care l-a rulat şi l-a introdus acoloşa”.  Fără vagin, fără anus, doar cu acoloşa.

La fel, termenii echivalenţi lubrifiere naturală şi diaree, să devină, să zicem, universalul şi corect politicul alunecuş.

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by neax on 26 septembrie 2012 at 8:18

    De unde e poza? Şi-a tras creastă Năstase? Ce face puşcăria din om, l-a stricat anturajul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: