Eu asa imi inchipui.

Imi imaginez ca desenatorii astia de haine se imbata si ei, ca baietii plini de fantezie si incep sa faca pariuri nostime.

– Deci, ascultati-ma putin! Sa-mi bag picioarele daca proastele n-o sa cumpere la vara pantaloni „M-am cacat pe mine, pardon”. Ii croim asa, cu turul lasat pana pe la genunchi si sugrumati preventiv la glezne  si-i bagam in magazine, le zicem ca se poarta colectia „Incontinence d’Amour „.
– Jean-Pierre, haha, esti ridicol! A propos de colectie, te implor, fii atent la covorasul de la Marrakesch.

Ultimii doi-trei ani au demonstrat ca Jean-Pierre este un vizionar.  Iar blugii astia nu ii apartin unui vrâncean gasit in nametii topiti recent, sunt noi si costa la reducere 1.200 de lei.

Image

5 responses to this post.

  1. […] la reducere. Vă avertizăm încă o dată, de data asta fiindcă urmează imagini șocante: click aici. • Știți care e dezavantajul dacă ieși în Centrul Vechi la 3 dimineața? Exact, ce era de […]

    Răspunde

  2. Mineralogic vorbind sunt prea eleganti la pretul asta.

    Răspunde

    • domnu’ joyflint, felicitari, sunteti primul comentator al acestui frumos si promitator blog! ca urmare, ati castigat un tricou de soi, imprimat trainic cu amabilozaurul de la sectiunea „despre” – doar imaginea, fara texte etc.
      pe bune.
      daca va coafeaza, ziceti ce marime purtati, lasati o adresa de expediere, mentionati o casuta postala, ceva, sau spuneti sub ce banca din care parc sa va lasam cadoul, iar noi o sa-l expediem acolo, cat mai curand, pe cheltuiala noastra, ofcors.

      Răspunde

  3. Posted by sendroiu on 10 aprilie 2012 at 21:17

    sa remarcam totusi ca pretul a fost redus de la 1400: probabil ca la 1400 mai aveau o gaura si in genunchiul drept, dar a cusut-o femeia de serviciu, din exces de zel: managerul de vanzari, dupa ce a vazut nenorocirea, a decis sa-i bage la reduceri si sa apeleze la alta firma de cleaning

    Răspunde

  4. ma uit si la tenesii aia.
    nu se vede, dar trebuie că se vând deja calcaţi in rahat, sa se asorteze cu filosofia blugilor de boschetar.

    Răspunde

Lasă un comentariu